Een auto als droom

Je kwam die dag voor je eigen coachsessie. Al eerder was je hier om kennis te maken. Wat zijn die paarden groot! Dat is toch wel heel spannend. Maar gelukkig hebben we Nono, de ezel. Zij is maar 1,10 m. klein. We begonnen in de bak met 10 pionnen, heb je een droom, of een doel, vroeg ik. Die is er zeker, een zwarte Porsche het liefst. Dus dat is pion nummer 10. Het doel van de zwarte Porsche. Je mag zelf de pionnen in de bak zetten. Je zet de pionnen wel op een mooie lijn neer, dicht op elkaar. Dichterbij de 10 zit er steeds meer ruimte tussen de pionnen. We beginnen bij nummer 1, op een bepaalde manier is dat je geboorte geef je aan. Waar je bent geboren enz. pion 2 en 3 staan voor de lagere school. Ook een keer van school gewisseld. Dat was meer voor zijn zus. Hem maakte het niet uit (of toch wel?) Nono loopt met een halster en een touw met hem mee. Bij de pionnen die dichter op elkaar staan, gaf ik aan dat het doel van de Porsche zo gehaald is. Mmmm…. Misschien toch ruimer zetten. Maar daar is Nono het niet mee eens, die trekt meteen aan je jas. Bij pion 5 heb je ongeveer wel een bijbaantje, dat zal wel in een winkel zijn ofzo. Maar je zegt het niet enthousiast. Nono begint aan haar been te bijten, dit staat voor frustratie. Hoe cool zou het zijn als je bij een garage een bijbaantje zou kunnen hebben!! Daar ga je helemaal van glimmen. Bij nummer 8 woon je misschien wel op jezelf geef je aan, en bij 9 heb je een vriendin, maar alleen als zij ook jou leuk vindt. En als je samen met Nono bij pion 10 staat en we het hebben over de Posche, trekt Nono je nog even verder. Want als je een Porsche hebt, dan gaat je leven door! Nono sleept je naar een paar blaadjes die in de bak liggen, en begint te knabbelen. Jouw reactie: Ik heb ook HONGER!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *