Evenementen

We organiseren met enige regelmaat evenementen en leuke acties. Bekijk hier de agenda en meld je aan.

Natuurlijk voor jezelf!

Wil je op pad met een natuurcoach en ben je nieuwsgierig naar paardencoaching? Dan is de workshop “Natuurlijk voor jezelf” iets voor jou. Op deze dag kan je kennismaken met allebei. In Hensbroek kan je een mooie wandeling maken langs de Ringsloot met Miranda de Graaf van KeikAnderscoaching. Zij zal de wandeling begeleiden, en samen met jou ontdekken wat de natuur jou te vertellen heeft.

De paarden Urvin en Dorena gaan de dag voor jou nog specialer maken. In het bijzijn van een paard stop je met nadenken en kom je sneller in contact met je lichaam/gevoel. Lees hier meer over paardencoaching en wat je eruit kunt halen.

Deze dag kan je delen met je beste vriend(in) of partner, maar ook in je eentje ben je natuurlijk van harte welkom.

Programma zaterdag  januari 2023

09:45 – 16:00 uur

  • Ontvangst met kop koffie/thee en wat lekkers.
  • Daarna maken we twee groepen van drie personen. Groep 1 maakt een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Groep 2 krijgt individuele paardencoaching. 
  • Na het nuttigen van een biologische lunch wisselen de groepen.
  • Afsluiting met een drankje en wat lekkers.

Er is geen ervaring met paarden nodig. Er zal niet op de paarden worden gereden. Alles is buiten, dus trek de juiste kleding en fijne wandelschoenen aan.

Deze dag kun je jezelf gunnen voor € 65,00 per persoon. Opgeven kan via de mail op thea@theacoacht.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

De dag “Natuurlijk voor jezelf” wordt samen met www.keikanderscoaching.nl gegeven

“Inspirerende dag met stof om thuis over na te denken. Warm en gezellig en goed verzorgd!”

– Frederique